Pools

Pools naar Nederlands

Onze tolken spreken zowel Pools als Engels. U profiteert dus van de grote kwaliteit van het werk van tolken die deel- nemen. Voor dezelfde prijs of minder krijgt u een volwaardige tolk aangeboden. Wij hebben geen verplichte week- of maandcontracten, maar ik denk dat het in ieder geval beter is als een tolk langer aan het werk is, omdat de betaling zich later kan uitwerken als de tolk nodig is. of e-mail ons

Categorie: Hongaars ‘ Hongaarse onderwerpen ‘ Taal PZ EK [Uitdagingen voor de Natuurkunde] Spreker(s) Eugene B. Skidmore, Jr. Eugene is gepromoveerd aan de afdeling Chemie van de Universiteit van Notre Dame, waar hij zich heeft gespecialiseerd in elektronische afbuigingsmetingen, mogelijk van belang voor de elektronen- en neutronenfysica-gemeenschappen. Eugene is ook een expert in eerstejaars fysica toepassingen met een bijzondere belangstelling voor elektro-oxylatie en nanowetenschappen. Hij is hoofdauteur van meer dan 2 dozijn publicaties. Eugene B. Skidmore, Jr. heeft een Master [1e klas] in college meteorologie van de Universiteit van Georgia en een M.S. in scheikunde van het Reed College. Eugene Skidmore is in het bezit van een werkgeversverzekeringscertificaat [geen claims]. Eugene Skidmore [lid, SIGV] is op aarde van 17.00 tot 20.00 uur.

Categorie: Hongaars ‘ Hongaarse onderwerpen ‘ Taal PZ EK [Uitdagingen voor de natuurkunde] Spreker(s) Michał Puszki Dr. Michał Puszki is auteur van hoofdstuk 3 in het door Resistance.Metaphciopher.com verzorgde Seminar Breakthroughs in Kuhnian Metaphysics. Voordat hij bij Resistance. Metaphciopher kwam, werkte Dr. Puszki als docent. Hij heeft een Ph.D. en een Bachelor in de Toegepaste Natuurkunde, en werkt als Research Analyst voor een defensie-aannemingsbedrijf in Treichel. Hij heeft uitgebreide ervaring in onderzoek en netwerken voor de Poolse industrie. Hij spreekt vloeiend Pools, dat door 80% van de Poolse bevolking wordt gesproken. Dr. Michał Puszki behaalde een M.S. in natuurkunde en een masterdiploma in onderwijs aan de Universiteit van East Anglia, en een bachelordiploma in administratie en filosofie aan de Universiteit van Warschau. Zijn voornaamste interesses in de natuurkunde zijn kwantumstatistiek en ongerichte stromingsmodellen en anomale supergeleiders. Hij heeft meer dan 100 artikelen geschreven in wetenschappelijke tijdschriften (waaronder dit nummer van het tijdschrift) en heeft een aantal succesvolle presentaties van hoge kwaliteit gehouden op wetenschappelijke bijeenkomsten. Hij heeft expertise in de toepassing van lineaire algebra op het onderzoek van periodieke systemen, alsmede fotonen, lasers en film!

You Might Also Like

Leave a Reply