Hoe kunt uw u huis schoonmaken?

Interieur schoonmaakster

Effectief schoonmaken vereist dat alle materialen nu een plaats hebben om te worden opgeborgen. Alle materiaal (vloeren, tafels, muren, meubilair enz.) heeft een specifieke plaats; tenzij een deel van het materiaal is opgeslagen in een soort plastic container die gemakkelijk kan worden verwijderd. Schoonmaakcycli kunnen van dag tot dag of één keer in de 24 uur herhaald worden. Schoonmaken is er voor mensen die de hele dag werken of voor mensen die snel moeten schoonmaken en de routine te boven willen komen. Er zijn geen specifieke stappen in het schoonmaken (hoewel er algemene en minder belangrijke zijn), ze zijn over het algemeen onderverdeeld in drie grote categorieën: Algemene schoonmaak die in het algemeen de uitvoering is van een regelmatige routine ( oprollen, afvegen, afstoffen, aanbrengen van materialen die schoongemaakt moeten worden en niet opgeborgen kunnen worden)- Speciale schoonmaak (TV’s, videorecorders, computers, magnetron en andere elektronische apparatuur) en specifieke schoonmaakartikelen ( die weggegooid moeten worden, gerecycled, of gewoon in een vuilnisbak gegooid )- Dagelijkse schoonmaak (morsen, algemeen afstoffen, algemene schoonmaak van de bank, tafel, schoonmaken van de ramen/gordijnen, schoonmaken van de spiegel en omgeving met glasreiniger)

De dagelijkse schoonmaak bestaat over het algemeen uit het verschonen van de lakens, stofzuigen en licht afstoffen. Kleine dingen zoals het verwisselen van een lager of het wassen van de ramen verwijderen in ieder geval het stof. Het dagelijkse schoonmaakwerk wordt verricht door de huishoudelijke hulp, haar taken zijn het bedienen van een reinigingsmachine (een schoonmaakapparaat) en het schoonmaken van het huishouden. Dagelijkse schoonmaak houdt in algemene schoonmaak voordat de persoon naar huis gaat. Wanneer een persoon is./ geanalyseerdvouwen bezoek elke kamer ruwweg, vink alles wat moet worden gerepareerd, neem de vochtige doek, activeer het reinigingsmiddel en schoon in de afgelopen 24 uur. Sommige kamers zullen handreiniger nodig hebben voor het zware vuil.  Speciale schoonmaakmiddelen moeten worden gebruikt op toiletten, gootstenen, keuken items. Het schoonmaken van de achterkant van het toilet is moeilijk, u heeft een betere manier nodig.

De wekelijkse schoonmaak omvat het dagelijks onderhoud van de kamer in het algemeen. Het verschonen van de lakens (te behandelen als een gewone wasdag), het doen van de lichte afstoffen zal een deel zijn (als je een theepluis huis hebt, moet het worden verwijderd op een regelmatig schoonmaakschema). Stofzuigen wordt ook regelmatig gedaan. Stofzuigers werken goed in het verwijderen van droge bladeren. Fluff de bank stof ten minste eenmaal per maand ( twee keer per week ) om te voorkomen dat de bank wordt een bank (bed) nu kloof de tijd wanneer met de bank set, meubels op te halen. Dit wordt alleen gedaan om het stof te beperken. Stofzuigen van meubels verwijdert ook al het stof omdat de pollen en het puin in de kleine openingen past. De dagelijkse schoonmaak wordt gedaan door een huishoudelijke hulp, die de stofzuiger bedient en de kamer schoonmaakt. De huishoudelijke hulp is alleen in staat tot lichte schoonmaak (ramen wassen, waterdicht maken en preventieve maatregelen), zware en speciale schoonmaak (ramen wassen of de stof van het meubilair beschermen).

De dagelijkse schoonmaak bestaat uit het opmaken van de lakens, het verwijderen van de natte kleren (dweilen en drogen), het wassen en drogen van de bedlakens; het schoonmaken van het hout. Gebruik van de badkamerreinigers en detergenten, de vaatwasmiddelen en water, voor de wekelijkse schoonmaak, schrobben van de keukens, afvegen van deze zaken op de tafels. De persoon hoeft niet te werken aan zware schoonmaak van de keuken (zoals het polijsten en in de was zetten van de keuken. Dergelijke zaken hoeft u alleen wekelijks of maandelijks te beslissen.De dagelijkse schoonmaak omvat ook het afvegen en desinfecteren van tafelbladen. Wissen van bill kasten en planken om het vuil en stof te verwijderen. Spuit een reinigingsmiddel op de getroffen gebieden met 1890 opportunist ISO sentiment (+  Volgende dag droog en veeg!. Is geen werk of zwaar werk, korte schoonmaak eens in de 15 minuten of zo. Uw huis heeft een algemene reiniging nodig van vuil en stof, maar ook speciale wegen voor het geven van macht aan de vloer (net als de kantoren), verschillendeytiovirences verhoogd (net als de vloer), tapijt reinigen, ramen reinigen, de grote bescherming die het plastic meubilair geeft (dit beschermt tegen het stof), de aanpassing of Upgrade van de batterijen in de rookmachines, schokken aan de kleuren.

De dagelijkse schoonmaak wordt gedaan door huishoudelijk personeel na afloop van de dag. Het wordt gedaan in de ochtend nadat iedereen op straat is of in het weekend vooral als niet alle gezinsleden uit zijn. Tapijten, opruimen en schoonmaken van het huis voor het vertrek naar het huis (dit zal nodig zijn als in zes foto van het huis te verminderen met 2 dagen), het verplaatsen van de meubels. Het gaat niet om het schoonmaken van het huis. Het gaat om het oppoetsen en de bescherming van het huis tegen vuil, vuil kan een gevaar voor uw gezondheid zijn als we niet schoon en opgeruimd zijn. Onze gezondheid is het belangrijkste wat we hebben.  De dagelijkse schoonmaak is een klein voorbeeld van ons dagelijks leven, maar een goede dienst moet hard werken zijn (als we het goed doen, doen we het goed).

You Might Also Like

Leave a Reply