Hoe bereid je je voor op een zwangerschap?

Verloskundige Rotterdam Zuid

 

 

 

Uw verloskundige kan u waarschijnlijk helpen meer te leren over zwangerschap en bevalling. De verloskundige kan u de beste prenatale vitamines voorstellen en zal uw gezondheid en levensstijl bekijken. Samen stelt u uw zwangerschapsplan op. De vroedvrouw zal ook:

o Je zwangerschap bespreken zonder je te laten weten dat je zwanger bent. De meeste vroedvrouwen zullen je niet vertellen of je zwanger bent, dus je moet je in plaats daarvan concentreren op het voelen van je baby.

o Bespreek met u de stadia van de zwangerschap, inclusief bloeding, bevalling en kraambed.

o Bespreek hoe je je baby zou kunnen voelen bewegen.

o Bespreek de pijn en of u behandeld zult worden door een verloskundige, vroedvrouw of verpleegkundige.

o Voeding en zwangerschapsvoeding bespreken. Voeding kan een verandering ondergaan bij een groeiende baby, en als dat zo is, kan het nodig zijn om met een diëtist of voedingstherapeut te praten.

o u voor te bereiden op zwangerschapsveranderingen: verlies van de slijmprop en borstveranderingen.

o voedsel te geven als je ziek bent.

o Hoe zich aan te passen aan veranderingen tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Waarom vroedvrouwen een deel van ons werk doen en u een deel van uw eigen werk

Verloskundigen ontmoeten en verzorgen aanstaande moeders. Vroedvrouwen coördineren de zorg voor jou en je baby zonder dat je het weet, en je bent je er niet van bewust. Ze voeren soms dingen uit die dokters doen, maar ze doen het toch. Verloskundigen gooien niet zomaar een heleboel werk op een hoop; ze zorgen voor elke cliënt die ze onder hun hoede hebben.

Bijvoorbeeld:

o Een normale bevalling voor jou en je baby.

Wegen en meten ook.

o Begrijp uw medische geschiedenis.

o De bloeddruk en calciumbehoeften tijdens de zwangerschap bespreken

Oefeningen tijdens de bevalling

o Houd ook in de gaten wat er gebeurt. Verloskundigen kunnen extra controles doen, zoals de lactatiekundige, of helpen de placenta te hechten.

Sommige van deze taken zijn saai, maar noodzakelijk omdat u duidelijk zorg nodig hebt, zodat uw verloskundige u niet altijd op prijs stelt. Daarom kan reizen met vroedvrouwen soms pijnlijk zijn.

De rol van de verloskundige is niet uitgespeeld, maar ze moet zich wel bewust zijn van wat jij nodig hebt. Op die manier kan ze je helpen om te krijgen wat je nodig hebt. Geef je verloskundige alle geruststelling die ze nodig heeft.

o Bespreek met de verloskundige wat u eet en drinkt.

o Bespreek uw emotionele behoeften en emotionele steun. Denkt u: een beetje, vaak, heel verdrietig?

o Werk samen met je verloskundige om natuurlijk te ademen en water erbij te houden om de bloeddruk te verlagen.

o Neem Omega-mineralen supplementen voor prenataal de laatste maand.

Dit is waarschijnlijk het moment waarop je op de vroedvrouw kunt vertrouwen en na de bevalling laat je haar je niet tot last zijn, maar gewoon iemand die je vorderingen volgt. Als je niet weet wat je met de vroedvrouw aanmoet, is zij misschien degene die je voorstelt wat je moet doen. Het kan zijn dat de verloskundige de gebeurtenis op zich neemt en misschien niet merkt dat jij en de baby extra aandacht nodig hebben. Er zijn dingen die de verloskundige zal kunnen doen om voor jou en je baby te zorgen:

– Sommige vrouwen hebben er moeite mee als ze gaan liggen en hun verloskundige niet voelen bewegen. Doe in deze gevallen wat goed voelt om te bewegen en van positie te veranderen. Na een tijdje kan uw verloskundige bepalen dat uw situatie vereist dat ze weer beweegt.

– Nachtvoedingen zijn hard werken. Het kan zijn dat je verloskundige niet graag nachtvoedingen doet. In dat geval zal ze er overdag zijn voor de volgende voeding die de baby krijgt. Dat is niet erg, maar als ze moe is, moet je om ondersteuning vragen.

o Bedenk wat je moet zeggen voordat je baby geboren wordt. U zult helemaal ongerust zijn, vooral als dit uw eerste baby is. U wilt uw middelste kind vertellen over uw zwangerschap of na de geboorte van de baby op een speciale dag die u wilt vastleggen met uw foto’s. Het gaat erom dat je ze op het juiste spoor zet. Ben je voorbereid, of kun je beter iedereen over de zwangerschap vertellen? Haal diep adem en bedenk dat het allemaal beter zal gaan als we ze allemaal wat tijd geven om aan het idee te wennen. Het is een goed idee om een tiener te hebben aan deze kant van de familie.

lees meer:

You Might Also Like

Leave a Reply