GSM Reperatie

Gsm reparatie Bergen op Zoom

Ja, zou u hem van de dealer kopen: neen. Zou u het van de fabrikant kopen: ja, zou u het van de dealer kopen: neen. Zou u het van de dealer kopen: waarschijnlijk niet, het web staat vol met snuggere tieners die hun GSM reparatie “tactisch” willen laten werken – dat wil zeggen, naar de telefoondealer gaan en het stuk kopen dat ze willen. Het antwoord op de bovenstaande vraag is, gezien wat u ermee gaat doen, en wat u bereid bent te betalen, dat het geen zin heeft de telefoon te penetreren, te repareren en dan met een “nieuwe” telefoon naar de dealer terug te gaan. U kunt uw telefoon het beste naar een professionele dienst brengen, en een paar uur bij hen doorbrengen om hem te “repareren”, waarna ze u bellen met een schatting van de kosten om de telefoon naar de winkel te brengen en hem daar te laten repareren. Over het algemeen geven telefoonherstellers graag een prijsopgave, maar vraag eerst om een gedetailleerde offerte, zodat u zeker weet dat de prijs die u krijgt redelijk is.

Een paar tips: ¬†Als je een recente telefoon hebt die je online hebt gekocht en de winkel heeft een website met veel advertenties voor getuigenissen en andere kortingen, dan is de kans groot dat een plaatselijke technicus bereid is om een consult te doen voor weinig geld. Als je een telefoon hebt die je minder dan een jaar of twee geleden hebt gekocht, werkt je telefoon waarschijnlijk prima, maar er kunnen verschillen zijn van staat tot staat en lokale regels. Neem contact op met de fabrikant van uw telefoon om te zien of ze uw garantie honoreren of niet. Als u een blauwe telefoon hebt en de technicus niet weet hoe hij hem moet repareren, mag u niet profiteren — u kunt zich gedupeerd voelen en besluiten een nieuwe telefoon te kopen. Als u een witte telefoon hebt en de IM zoekt het verkeerde nummer op, voel u dan niet slecht — het is waarschijnlijk gewoon een foutmelding. Als je een kans hebt om je nummer te porteren, ga dan naar de witte pagina’s om te zien welke andere nummers beschikbaar zijn. In het midden van de nacht, terwijl je naar de radio luistert of niets doet en er komt een porteringsoproep op je oproeplijst, wees dan bereid om ook een porteringsoproep te doen. Het is niet zo moeilijk om dat te doen.

Nu, het slechte nieuws. Als je weet dat je een portering gesprek op je voicemail hebt of zelfs terwijl je slaapt, begin dan te graven op het web om te zien of er een gesprek binnenkwam terwijl je iets anders aan het doen was. Bijna alle telefoonmaatschappijen en breedbandproviders zullen dit doen aan het einde van uw factureringscyclus, dus doe wat spitwerk om uit te vinden wie hiervoor verantwoordelijk is. Bandbreedte. Dit is de term die wordt gebruikt bij het opbouwen van een spraaknetwerk, of eigenlijk elk breedband- of datanetwerk. Laten we eerlijk zijn, de kosten van internet kunnen krankzinnig worden op een per-megabit basis. Als je een 40bps-kanaal hebt en je downloadt met 1Mbps, moeten de protocollen die in je netwerk worden gebruikt rekening houden met het feit dat je waarschijnlijk 40 keer zoveel informatie downloadt als er wordt verzonden. Dit resulteert in de mogelijkheid van overbelasting van uw account, of mogelijk het veroorzaken van een fout met uw account.

You Might Also Like

Leave a Reply