Een huis schoonmaken

Schoonmaakbedrijf Veenendaal

Een huis schoonmaken is moeilijk en kan een fysieke uitdaging zijn. Maar het stelt u in staat om comfortabel te leven. Voordat u begint met schoonmaken moet u: Verzamel de benodigde spullen: Badlakens, slabbetjesoveralls, schoenovertrekken, T-shirt, vaatdoekje, toiletdoekjes en zeeppompje. Zorg ervoor dat u een emmer met mix en een spuitfles bij de hand hebt. Bepaal het soort reiniging dat nodig is: Hoeveel vuil moet er worden opgeruimd? Het schoonmaken van de binnenkant van het huis is anders dan het schoonmaken aan de buitenkant. De binnen reiniging is veeleisender. U kunt een stofzuiger gebruiken en een besparingsfilter om stofmijten te verwijderen. Terwijl het schoonmaken aan de buitenkant eenvoudiger is omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over huisstofmijt, maar u moet de ramen schoonhouden omdat stof en vuil zelfs door het glas heen kunnen komen. Raamreinigers werken het best op schuiframen. Tijdens het schoonmaken moet men: Een paar druppels afwasmiddel in de emmer doen en dan het sop erbij doen. De witte schimmel- en meeldauwgroei in de wasmachine wordt met groot effect verwijderd. Vergeet echter niet om na dit te hebben gedaan, alle binnen apparaten, deuren, ramen, plafonds en vloeren in huis schoon te maken.

Meubels schoonmaken: Voor de meubels, denk eraan om de schimmelverwijderingsspray te gebruiken die u gewoonlijk gebruikt. Het citroensap maakt de meubels lichter en verwijdert geurtjes. Om vingerafdrukken van de meubels te verwijderen, kunt u citroensap gebruiken. De commerciële of huishoudelijke schoonmaakmiddelen geven een aangename geur in onze huizen. De geur is vergelijkbaar met natuurlijke parfums zoals roos, sandelhout en kruidnagel. Deze parfums werken ook als ontsmettingsmiddelen en veel beter dan luchtverfrissers. Reinigingsmiddelen zijn populair geworden omdat mensen overgevoelig zijn geworden voor parfums. Maar ze zijn erg sterk en je moet vermijden ze lang te gebruiken als je niet in de winkel wilt liggen. Wist u dat fabrikanten ook chemicaliën als peroxide en zuiveringszout gebruiken? Nadat u het geschikte reinigingsmiddel hebt gekocht, spuit  u het op het oppervlak en veegt u het schoon met de spons.

Om een tapijt te reinigen, brengt u het tapijt reiniging product op het tapijt aan met behulp van een stofzuigerborstel. Het zeepwater fungeert als oplosmiddel voor het vuil en laat geen resten achter. U kunt ook een commercieel reiniging product op het tapijt aanbrengen. Er zijn verschillende chemische middelen die voor het koken kunnen worden gebruikt. Het enige wat u hoeft te doen is zuiveringszout en vloeibaar afwasmiddel te mengen en de oplossing vervolgens op een schone doek uit te smeren. De oplossing is dik en kleverig en nadat ze vochtig is geworden, verspreidt ze zich over de hele doek en verwijdert ze al het resterende vuil. Zorg ervoor dat u de doek na het reinigen ongeveer een halve dag in drinkwater uitspoelt. Als u helemaal tevreden bent met het resultaat, kunt u witte azijn gebruiken om vetvlekken te verwijderen. Om het vuil te verwijderen, voeg je een half kopje witte azijn toe aan een kopje warm water. Breng de water-azijn oplossing aan op het vuil. Dit zal een dikke pasta vormen die een nacht moet blijven staan. elimineert effectief taaie geuren veroorzaakt door koken of huisdieren. De geurneutralisator beschermt de verf en helpt deze sneller te drogen.

You Might Also Like

Leave a Reply