bloemist

Bloemenwinkel Molenaarsgraaf

Het beroep van bloemist wordt ook zeer gerespecteerd door de maatschappij en de inwoners. Leraren komen hun leerlingen over bloemen onderwijzen. Eigenaars van bloemenwinkels zullen hun geld voor het huren van de bloemenwinkel vaker uitgeven in het jaar dat leidt tot de verjaardag van incidenten waarbij de bloemist nalatig was. Bloemisten zullen niet spontaan bloemen kopen, het water dat ze kopen zal worden behandeld met een of andere toevoeging om ervoor te zorgen dat de bloemen vers zijn. Het verschil tussen een bloemist en een verpleegster is dat een bloemist andere verantwoordelijkheden heeft dan een verpleegster. Een verpleegster helpt het lichaam als een held, maar een bloemist zou de hele bloemen met zorg moeten behandelen. ~nmiddag|postscript|Je hoort de stem van de bloemist, als muziek of een parfum.

Een vraag: “Wat is dit, de Iris kas?” “Hy~ hya~” Een bekende stem sprak met een vrouwenstem vanuit de groene bloemenstandaard die als middelpunt werd gehouden. De vrouw staarde je recht aan, haar schoonheid trok je aan met een doordringende blik. “Is het echt zeldzaam dat je vandaag de stad Haine bezoekt?” Op een of andere manier, lijkt ze te weten dat je hier was. Op een of andere manier, ontweek ze jou. terug~masjuu De schudt je hoofd naar de Florist, en verlaat de Florist’s Winkel, gevolgd door Florist. Er is geen meester, alleen een persoon met een eigenaardige positie. Daarom worden ze een meester en dienaar genoemd. Die blik die je specifiek aanstaarde was niet de gebruikelijke. Of u nu op grond van een of andere overweging tot uw besluit bent gekomen of niet, u vraagt zich ook af in hoeverre u niet op een normale manier met elkaar kunt praten. Dit is waarschijnlijk ook een comfortabele positie voor deze persoon. Bij het verlaten van Bloemist’s winkel, nader je de voorkant van de bloemenkraam. Daar werden ongeveer honderd bloemen in twee soorten keurig op de bank gerangschikt. Echt, het zijn niet allemaal van die bloeiende dingen. Maar ze vielen ook niet echt in de smaak bij Florist, dus gaf hij ze op en liet de bloemist het afhandelen. Het repareren ervan kost ongeveer zeven zilveren munten. Dit is niet iets waartoe een doorsnee persoon in staat zou zijn.

Maar deze bloemen zijn de kostbare schatten van deze stad, dus ze zouden hem zeker fortuin brengen als ze zich ver verspreiden. Je zou ze nooit verliezen. Hij kan niet weten wanneer deze bloemenwens uit zal komen. Dus, Florist heeft ze hier gebracht dankzij de twee stadspriesters die in deze stad assisteren. Florist zelf was echter geen werknemer, maar slechts een bewaker van deze stad die een of ander soort priesters schijnt te leiden. Hij kon zijn eigen ogen niet uitsteken zonder toestemming van het volk. Dus als iemand tonnen aan toelagen zou ontvangen voor het bezit van deze bloemenkraam, is het zeer waarschijnlijk dat hij niet in staat zal zijn goede betrekkingen met Florist te onderhouden. Bloemist lijkt te denken dat het belangrijk is om zwakke communicatielijnen te hebben tussen hemzelf en de persoon hier bij de bloemenkraam. Hij heeft snel de prijs van de bloemen gekregen, dus knielde hij op de grond achter de bank. Hij was een goede sfeer aan het creëren om deze persoon te ontmoeten. “Ik heb je medewerking tot op zekere hoogte hierheen gehaald, dus… “Ho~ho~” Je begroet haar zonder veel nadenken en zegt dat brutaal.” Zoals verwacht, juffrouw D. Weet u dat u de potentie hebt om bloemist te worden?” “Ugh, ja, n-nee, maar…” Smaakloze woorden, dat kan niet Bloemen zijn noodzakelijk voor iedereen, maar toch, je zult je best doen om bloemist te worden. Je bent geïnteresseerd in de dingen rond deze stad? Waarom verander je je focus niet en help je mensen hun  leven te verbeteren?” Acuuuiaaaggh…! Dat is gewoon gezeur…” Ta~da~tt! Ik begrijp het nu, je zit altijd vast tussen een steen en een harde plaats!” Ik wil ook eigenaar van een bloemenwinkel worden! Ik snap het… als het u lukt om een goede bloemenwinkel te maken, juffrouw D… bent u dan van plan om meubels of gereedschap te gaan maken?Goed, laten we dan praten nadat we naar bed zijn gegaan.”

You Might Also Like

Leave a Reply