Babyvriendelijk voedsel

Babyhapjes

Wij begrijpen dat sommige ouders slechts tijd hebben voor een tussendoortje of twee, maar onze missie is om ouders te helpen tijd vrij te maken voor een totale evenwichtige voeding. Daarom kunnen babyhapjes gemakkelijk overdag aan een baby worden gegeven, zoals wij doen als we reizen of als we de baby moeten verschonen. Terwijl karabijnhaken en sluitingen meestal niet nodig zijn bij het kopen van biologische babyvoeding, omdat de meeste biologische voedingsmiddelen kunnen worden gewassen in een chloorwateroplossing.

4 maanden is een zeer kritieke periode voor de ontwikkeling van het leven in de buik en ook van het maag-darmkanaal. Tijdens deze periode moet de zuigeling elke dag meer dan de gebruikelijke hoeveelheid melk drinken om te voldoen aan de behoeften voor de ontwikkeling van de noodzakelijke spijsverteringsflora.

Om u enkele voorbeelden te geven van eten en drinken dat uw baby in deze periode goed kan gebruiken, deze zijn verkrijgbaar bij uw plaatselijke slager:

Vers vlees:Als u vlees koopt, kies dan zoveel mogelijk voor biologisch gehouden dieren. Wij raden u aan uw vleesconsumptie te beperken tot 5-7 dagen per week.

Gevogelte: Het is ook heel goed om gevogelte te kopen dat gedragsvrij en niet-reactief is. Momenteel is er een groot aantal monsters te koop bij uw plaatselijke slager en ze zijn gemerkt als “vrij van antibiotica”. Deze zijn ook gepureerd en gekookt verkrijgbaar voor de meeste van uw maaltijden.

Negg(s):Deze zijn verkrijgbaar in de meeste supermarkten. Ze zijn zeer zuinig en geven uw baby de nodige energie voor de ontwikkeling van zijn spijsverteringsflora.

Rauwe melk: Deze kan worden gekocht bij de melkleveranciers en is verkrijgbaar in plastic verpakkingen. Rauwe melk is uiterst gezond voor kinderen met de volgende voordelen:

– Sterke immuniteit tegen kinderziektes zoals Salmonella.

– Elimineert de kans op maagproblemen bij kinderen.

– Maakt de vertering van koolhydraten veel gemakkelijker.

– Veel minder kans op maag-darm infecties.

– Vermindert de kans op nierstenen bij kinderen.

Melk is rijk aan vitamine A, die essentieel is voor de ontwikkeling van het gezichtsvermogen van uw kind. Volgens studies van de Harvard University is melk een van de beste voedingsmiddelen voor de mentale ontwikkeling van je baby.

Dus hier is het: wanneer de meesten van ons ontbijten en een tussendoortje nemen, is er niets beter dan Pure Gezonde Melk voor onze baby in de koelkast!

 

lees meer

Babyhapjes 6 maanden

Babyhapjes 7 maanden

You Might Also Like

Leave a Reply